Your address will show here +12 34 56 78
  • Text Hover
Ondersteunende Legalisatie
Cannabis Social Club Brussels
Het is een vereniging zonder winstoogmerk die leden samenbrengt die consumenten en kwekers van cannabis en zijn derivaten zijn. Het werd opgericht en ingeschreven in het register van ondernemingen in september 2018, wettelijk geregistreerd onder registratie: BE.0703.906.531

Overtuigd van de vele voordelen die hieruit voortvloeien, pleiten wij voor de regularisatie van een verantwoord cannabisgebruik in België, in het bijzonder om de interactie van de therapeutische consument met de zwarte markt te vermijden; om de misbruiken aan de kaak te stellen die de huidige wetgeving oproept inzake cannabisgebruik, maar ook om een rechtvaardiger en effectiever drugbeleid te eisen. Het maatschappelijk debat over hun juridische situatie en die van hun consumenten bevorderen.

Als onderdeel van dit project bieden we zowel leden als niet-leden toegang tot onze legale cannabis (CBD) gewassen.
Doelen
Voorvechter voor Legalisatie
Democratische prijzen
Fietslevering op tijd in Brussel
Herbruikbare glazen potten
Lokale & Bioproductie
Informatie & Preventie
Bevordering van de juridische markt
Kortsluiting
Onze Waarden

Voorkoming

Omdat de gezondheid van onze leden van cruciaal belang is, promoot en stimuleert de CSC een rationelere en verantwoordelijkere consumptie. In dit perspectief willen we ook de distributie en productie van cannabis beter beheersen.

Decriminalisering

Bovenal is het doel om cannabis uit de illegaliteit te halen en uit de handel die criminele organisaties verrijkt. Decriminaliseren betekent ook het reguleren en reguleren van zowel handel als consumptie.

Legalisatie

Eerst en vooral willen we het debat stimuleren, want in België gebruiken meer dan 600.000 mensen cannabis. Onze organisatie zou een rol kunnen spelen op het vlak van preventie en voorlichting binnen de bevolking.

Oops!! Something's Missing

Please install and activate "MailChimp for WordPress Lite" to use this shortcode.

Partnerschap

Oops!! Something's Missing

Please install and activat Contact Form 7 to use this shortcode. For importing form styles, please read the description in contact form setting panel.